Toivon, että valitsit näkyvyyden! Miksi piileskellä huonojen nettisivujen tai hajanaisen yritysilmeen takana?

Verkkosivujen identiteetti rakentuu paljosta muustakin kuin yrityksesi logosta. Tärkein inspiraation lähde minulle suunnittelijana on toimintasi arvot. Mitkä ydinsanat kuvaavat parhaiten palvelujasi ja erottavat sinut muista vastaavista toimijoista?

Näiden pohjalta luon sivulle väripaletin, fontit, graafiset elementit, kuvien tyylit ja teen muita valintoja, mitkä kaikki johtavat visuaaliseen identiteettiin, toimintasi brändäämiseen. Tätä yhtenäistä identiteettiä on sitten helppo toistaa kaikissa medioissa, mitä käytät sekä graafisessa suunnittelussa, kuten esitteissä.

Asiakkaasi muodostaa kuvan sinusta pohjautuen yritysilmeeseesi. Visuaalisesti kauniiden sivujen on todettu herättävän luottamusta, mikä taas lisää mahdollisuuttasi saada viestisi läpi tai lisätä myyntiä. Tutustu alla Mindventure terapiapalvelujen yhtenäiseen yritysilmeeseen, minkä loin heille.

Mindventures.fi:n
vahva näkyvyys

YRITYKSEN ARVOT:
Innovatiivisuus
Tasapaino
Tietoisuus

MINDVENTURE ON:
terveysalan yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia terapia-, työnohjaus- ja koulutuspalveluita. Yrityksen perustajilla oli selkeä visio siitä, että yritysilme rakennettaisiin revontulien värimaailmaan ja että heidän itsensä ottamat luontovalokuvat olisivat tärkeä osa visuaalista ilmettä.

Mindventure -yrityksen brandia inspiroi revontulet
Mindventure -yrityksen brandia inspiroi revontulet

Mindventures.fi:n
vahva näkyvyys

INSPIRAATIO:
Revontulet

YRITYKSEN ARVOT:
Innovatiivisuus
Tasapaino
Tietoisuus

MINDVENTURE ON:
terveysalan yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia terapia-, työnohjaus- ja koulutuspalveluita. Yrityksen perustajilla oli selkeä visio siitä, että yritysilme rakennettaisiin revontulien värimaailmaan ja että heidän itsensä ottamat luontovalokuvat olisivat tärkeä osa visuaalista ilmettä.

Mindventures.fi on terveysalan yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia terapia-, työnohjaus- ja koulutuspalveluita.
MIndventure -yrityksen käyntikortit
Mindventure -yrityksen huppari

Hyvin jäsennetyt  ja selkeät sivut jäävät ihmisten mieliin ja herättävät luottamusta. 

Käykö sivultasi ilmi heti, mikä sen tarkoitus on? Saattaa olla, että sivustollasi käynti on mahdollisen uuden asiakkaasi ainoa kontakti sinuun ja palveluihisi. Kannattaa miettiä tarkkaan se, mitä haluat saavuttaa sivullasi.

Sivun selkeyteen voi vaikuttaa ainakin seuraavin keinoin:

 • ytimekkäät tekstit, minkä sisältö on relevanttia juuri kohderyhmääsi ajatellen
 • lyhyt todistus siitä, miksi juuri sinä pystyt olemaan hyödyksi sekä kuva sinusta
 • sosiaalisen median kanavien integrointi henkilökohtaisuuden lisäämiseksi
 • lyhyt video, jossa näytät mitä tarjoat tai sen millainen energia sinulla on
 • simppeli tapahtumakalenteri, josta voi hahmottaa toimintojesi laajuuden
 • hinnasto tai hintakategoriat, mistä selviää niiden sisältämät palvelut
 • ilmainen sisäänheittotuote, kuten e-kirja tai webinaari, jolla voit vakuuttaa asiakkaan osaamisestasi
 • palveluihisi tyytyväisten asiakkaiden kuvallisia lausuntoja
 • lisätiedon saaminen palveluistasi tai osaamisestasi tilaamalla uutiskirje
 • toimintasi sijainti ja toiminta-alue
 • helppo yhteydenotto, kuten kontaktilomake tai live chatti

Suunnittelemiani web – sivustoja

Dissociation.fi on traumaselviytyjien web-sivu

Kasvava.org

Kasvava on Katja Lembergin kehittämä kokonaisvaltainen malli masentuneen ja työuupuneen elämän hallintaan. Sivusto esittelee mallin sekä asiakkaille että Sote-kehittäjille mm monipuolisten videoiden kautta.

Paradiso Integrale on Italiassa olevan keskuksen web-sivu

Paradisointegrale.com

Paradiso Integrale on Italian kauniilla maaseudulla sijaitseva keskus, jossa voi majoittua ja osallistua kursseille. Sivusto keskittyy paikan monipuolisen tarjonnan esittelyyn, mukaan lukien terapiapalvelut.

Scraps of Hope web-sivu esittelee tutkimusta

ArtofHockey.fi

The Art of Hockey Online Exhibition on etnografisen tutkimuksen, designin, taiteen ja urheilun yhteistyöllä luotu näyttely, joka kertoo ammattimaisesta jääkiekon pelaamisesta. Näyttely siirrettiin nyt verkkoon ja sivuille tehtiin paljon uusia videoita.

VOB web-sivu esittelee kehittelyvaiheessa olevaa e-kirjaa

Vob.fi

VOB (Videos on Book) on uudenlainen e-kirja alusta, mihin voi liittää videoita rikastuttamaan lukukokemusta. Tämä websivu on VOB kustantamon kauppa, jossa myydään trauma-aiheista kirjallisuutta sekä vobbina että painotuotteina.

Verkkosivut pienyrityksille

Sivujen tekninen toteutus on oltava ammattimainen. Kaikki perusasiat kunnossa.

Tärkein asia nykyään on se, että sivuasi on mukava käyttää eri kokoisilla laitteilla. Tätä kutsutaan responsiiviseksi suunnitteluksi. Yli 50% ihmisistä lukee verkkosivuja mobiililaitteilla.

Seuraavaksi tärkeintä lukijan kannalta on se, että sivusi on riittävän nopea latautumaan. Hidas sivu saa lukijan sulkemaan sen todella nopeasti. Sivustolla täytyy voida myös liikkua intuitiivisesti. Kaikki tärkeimmät asiat tulisi löytyä vain muutaman klikkauksen päästä kotisivusta.

Sivulla täytyy olla arvoa hakukoneiden silmissä eli sisältö laadukasta, originaalia, hakusanat hyvin määriteltyjä, sivukartta saatavilla ja sivu suojattu. Melkein oleellisinta on se, että tuotat monipuolista ja aikaa kestävää sisältöä sivuillesi; tekstisisältöjä, valokuvia, infografiikoita, esittely-ja koulutusvideoita, podcasteja, blogipostauksia, oppaita, testejä ja tutkimuksia. Hyviä sisältöjä jaetaan mielellään ja tämä kaikki lisää digitaalista jalanjälkeäsi verkossa.

Sinun on hyvä seurata verkkosivusi kävijämääriä Googlen seurantapalvelulla ja muokata sivuja tarpeen mukaan, jotta ne palvelisivat mahdollisimman hyvin asiakkaitasi ja sinua!

Videot moninkertaistavat viestin
– 3 esimerkkiä tekemistäni videoista
nettisivuille

Pelastakaa Lapsille tehty video vuorovaikutuksen tärkeydestä. Esiintyjinä improvisaatioteatteri Stella Polaris. Video on osa heidän verkkolehteä ja tarkoitettu visualisoimaan lehden artikkelia samasta aiheesta.
Pelastakaa Lapset -verkkolehti

Mai Niemi Design Houselle tekemäni esittelyvideo, mistä käy ilmi brandin visio ja Main inspiraatio käsintehtyjen ekologisten vaatteiden taustalla. Video tehtiin myynninedistämiseen USA:ssa.
Mai Niemi Design House

Eettisen pankkitoiminnan esittelyvideo Pankki 2.0 -ryhmälle. Tarkoitus kertoa kansantajuisesti Suomessa vielä uudesta eettisen pankin ideasta ja tehdä samalla tutkimusta pankin soveltuvuudesta Suomeen.

Miten voin olla avuksi? Aloitetaan suunnittelemaan sivujasi yhdessä!

Kerro, mitä ensisijaisesti tarvitset joko viestikentässä alla tai ruksittamalla palveluita listasta. Hinta määräytyy sen mukaan kuinka paljon aikaa haluat, että käytän yritysilmeesi suunnitteluun, sivujen hakukonenäkyvyyteen, sisällön suunnitteluun ym. tarpeelliseen, jotta sivusi palvelee tarkoitustaan.

  Kustomoitu web-sivu (optimoitu mobiililaitteille)
  Verkkotunnuksen ja sähköpostien rekisteröiminen
  Logo
  Brändin suunnittelu (värit, fontit, graafiset elementit)
  Yhteyslomakkeet
  Live Chat
  Blogin perustaminen
  Valokuvaus/valokuvien käsittely
  Sisällön kirjoittaminen
  Lyhyet videot
  Infografiikat
  PDF opas jaettavaksi
  Mielenkiintoisten sisältöjen ideointi tarpeisiisi
  Sosiaalisen median integrointi
  Nettikaupan integrointi
  Tapahtumakalenteri
  SEO = Search Engine Optimization eli sivun hakukonenäkyvyys
  Googlen yritystyökalujen käyttö
  Googlen jäsenneltyjen tietojen palvelun käyttö paremman hakukonenäkyvyyden saamiseksi
  Googlen seurantatyökalujen asentaminen
  Sivun suojaaminen https-yhteydellä
  Sivun latausnopeuden optimointi
  Sivujen päivittäminen jatkossa
  Printtigrafiikka (käyntikortit, kansiot, esitteet, roll-upit)
  Power Point diat
  Kirjan taitto (printti ja sähköinen kirja)
  Jotain muuta vielä (lisää viestikenttään)


  Olen Seija Virva Hirstiö.

  Seija Virva Hirstiö on suunnittelija

  Olen aina ollut maailmanmatkaaja. Uskon, että olen suunnittelijana parempi, koska mieleni on avoin uusille asioille ja pystyn ymmärtämään hyvinkin erilaisia ihmisiä ja heidän tarpeitaan. Uskon myös, että selkeä kommunikointi, kuunteleminen ja ystävällisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia hyvän lopputuloksen kannalta, koska digitaalisesta suunnittelusta neuvotteleminen voi tuntua vaikealta jo ennalta.

  Opiskelin televisiotuotantoa New Yorkissa nuorena. Ensimmäinen tilaustyönä tehty dokumentti käsitteli lapsityövoimaa Thaimaassa. Sen jälkeen olen tehnyt vaihtelevasti lyhyitä dokkareita eri puolella maailmaa ja pääosin esittelyvideoita pienyrittäjille ja yhteisöille, kuten Pelastakaa Lapsille.

  Olen myös tehnyt erilaisia projekteja, missä mediaa ja erityisesti videota, valokuvia ja tarinoiden kirjoittamista käytetään välineinä ihmisten voimaannuttamiseksi. Esimerkkinä traumatisoituneiden kanssa tehty kirja ja e-kirja videoilla.

  Kun tulin äidiksi, jätin visuaalisen median ja kokeilin käsityöläisyyttä ja tein käsinkudottuja viittoja sekä kehitin metsäleirikonseptin erityislasten perheille. Päivitin myöhemmin itseni digitaaliseen aikaan opiskelemalla Medianomin tutkinnon sekä AV-alan perustutkinnon.

  Otan mielelläni vastaan yhteistyöpyyntöjä ja tilauksia. Toivon, että otat yhteyttä ajoissa, jotta voin sovittaa sinut kalenteriini. Keksityn mielellään kunnolla jokaisen asiakkaaseeni, jotta saat varmasti koko rahan edestä palveluja ja lopputuloksen, mistä voit olla ylpeä!

  Katso lisää referenssejä kaikesta työstä, mitä teen kuvan ja voimaannuttavien projektien parissa muilta sivuilta.

  OTA YHTEYTTÄ:

  Olen Seija Virva Hirstiö.

  Seija Virva Hirstiö on suunnittelija

  Olen aina ollut maailmanmatkaaja. Uskon, että olen suunnittelijana parempi, koska mieleni on avoin uusille asioille ja pystyn ymmärtämään hyvinkin erilaisia ihmisiä ja heidän tarpeitaan. Uskon myös, että selkeä kommunikointi, kuunteleminen ja ystävällisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia hyvän lopputuloksen kannalta, koska digitaalisesta suunnittelusta neuvotteleminen voi tuntua vaikealta jo ennalta.

  Opiskelin televisiotuotantoa New Yorkissa nuorena. Ensimmäinen tilaustyönä tehty dokumentti käsitteli lapsityövoimaa Thaimaassa. Sen jälkeen olen tehnyt vaihtelevasti lyhyitä dokkareita eri puolella maailmaa  ja pääosin esittelyvideoita pienyrittäjille ja yhteisöille, kuten Pelastakaa Lapsille. Vahvuutenani on ns vaikeiden aiheiden käsittely ja niiden visualisoiminen erilaisin kerronnallisin keinoin.

  Olen myös tehnyt erilaisia projekteja, missä mediaa ja erityisesti videota, valokuvia ja tarinoiden kirjoittamista käytetään välineinä ihmisten voimaannuttamiseksi. Esimerkkinä traumatisoituneiden kanssa tehty kirja ja e-kirja videoilla. Projekti jatkuu edelleen traumayhteisön kehittämisenä.

  Kun tulin äidiksi, jätin visuaalisen median ja kokeilin käsityöläisyyttä ja tein käsinkudottuja viittoja sekä kehitin metsäleirikonseptin erityislasten perheille. Päivitin myöhemmin itseni digitaaliseen aikaan opiskelemalla Medianomin tutkinnon sekä AV-alan perustutkinnon.

  Otan mielelläni vastaan yhteistyöpyyntöjä ja tilauksia. Toivon, että otat yhteyttä ajoissa, jotta voin sovittaa sinut kalenteriini. Keksityn mielellään kunnolla jokaisen asiakkaaseeni, jotta saat varmasti koko rahan edestä palveluja ja lopputuloksen, mistä voit olla ylpeä!

  Katso lisää referenssejä kaikesta työstä, mitä teen kuvan ja voimaannuttavien projektien parissa muilta sivuilta.

  OTA YHTEYTTÄ:

  Miten voin olla avuksi? Aloitetaan suunnittelemaan sivujasi yhdessä!

  Kerro, mitä ensisijaisesti tarvitset joko viestikentässä alla tai ruksittamalla palveluita listasta. Hinta määräytyy sen mukaan kuinka paljon aikaa haluat, että käytän yritysilmeesi suunnitteluun, sivujen hakukonenäkyvyyteen, sisällön suunnitteluun ym. tarpeelliseen, jotta sivusi palvelee tarkoitustaan.

   Kustomoitu web-sivu (optimoitu mobiililaitteille)
   Verkkotunnuksen ja sähköpostien rekisteröiminen
   Logo
   Brändin suunnittelu (värit, fontit, graafiset elementit)
   Yhteyslomakkeet
   Live Chat
   Blogin perustaminen
   Valokuvaus/valokuvien käsittely
   Sisällön kirjoittaminen
   Lyhyet videot
   Infografiikat
   PDF opas jaettavaksi
   Mielenkiintoisten sisältöjen ideointi tarpeisiisi
   Sosiaalisen median integrointi
   Nettikaupan integrointi
   Tapahtumakalenteri
   SEO = Search Engine Optimization eli sivun hakukonenäkyvyys
   Googlen yritystyökalujen käyttö
   Googlen jäsenneltyjen tietojen palvelun käyttö paremman hakukonenäkyvyyden saamiseksi
   Googlen seurantatyökalujen asentaminen
   Sivun suojaaminen https-yhteydellä
   Sivun latausnopeuden optimointi
   Sivujen päivittäminen jatkossa
   Printtigrafiikka (käyntikortit, kansiot, esitteet, roll-upit)
   Power Point diat
   Kirjan taitto (printti ja sähköinen kirja)
   Jotain muuta vielä (lisää viestikenttään)