Toivon, että valitsit näkyvyyden! Miksi piileskellä huonojen nettisivujen tai hajanaisen yritysilmeen takana?

Verkkosivujen identiteetti rakentuu paljosta muustakin kuin yrityksesi logosta. Tärkein inspiraation lähde minulle suunnittelijana on toimintasi arvot. Mitkä ydinsanat kuvaavat parhaiten palvelujasi ja erottavat sinut muista vastaavista toimijoista?

Näiden pohjalta luon sivulle väripaletin, fontit, graafiset elementit, kuvien tyylit ja teen muita valintoja, mitkä kaikki johtavat visuaaliseen identiteettiin, toimintasi brändäämiseen. Tätä yhtenäistä identiteettiä on sitten helppo toistaa kaikissa medioissa, mitä käytät sekä graafisessa suunnittelussa, kuten esitteissä.

Asiakkaasi muodostaa kuvan sinusta pohjautuen yritysilmeeseesi. Visuaalisesti kauniiden sivujen on todettu herättävän luottamusta, mikä taas lisää mahdollisuuttasi saada viestisi läpi tai lisätä myyntiä. Tutustu alla Mindventure terapiapalvelujen yhtenäiseen yritysilmeeseen, minkä loin heille.

Mindventures.fi:n
vahva näkyvyys

YRITYKSEN ARVOT:
Innovatiivisuus
Tasapaino
Tietoisuus

MINDVENTURE ON:
terveysalan yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia terapia-, työnohjaus- ja koulutuspalveluita. Yrityksen perustajilla oli selkeä visio siitä, että yritysilme rakennettaisiin revontulien värimaailmaan ja että heidän itsensä ottamat luontovalokuvat olisivat tärkeä osa visuaalista ilmettä.

Branding for Mindventure by Heartwaves Design
Branding for Mindventure by Heartwaves Design

Mindventures.fi:n
vahva näkyvyys

INSPIRAATIO:
Revontulet

YRITYKSEN ARVOT:
Innovatiivisuus
Tasapaino
Tietoisuus

MINDVENTURE ON:
terveysalan yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia terapia-, työnohjaus- ja koulutuspalveluita. Yrityksen perustajilla oli selkeä visio siitä, että yritysilme rakennettaisiin revontulien värimaailmaan ja että heidän itsensä ottamat luontovalokuvat olisivat tärkeä osa visuaalista ilmettä.

Web design for Mindventure by Heartwaves Design
Business Cards for Mindventure by Heartwaves Design
Branding for Mindventure by Heartwaves Design

Hyvin jäsennetyt  ja selkeät sivut jäävät ihmisten mieliin ja herättävät luottamusta. 

Käykö sivultasi ilmi heti, mikä sen tarkoitus on? Saattaa olla, että sivustollasi käynti on mahdollisen uuden asiakkaasi ainoa kontakti sinuun ja palveluihisi. Kannattaa miettiä tarkkaan se, mitä haluat saavuttaa sivullasi.

Sivun selkeyteen voi vaikuttaa ainakin seuraavin keinoin:

 • ytimekkäät tekstit, minkä sisältö on relevanttia juuri kohderyhmääsi ajatellen
 • lyhyt todistus siitä, miksi juuri sinä pystyt olemaan hyödyksi sekä kuva sinusta
 • sosiaalisen median kanavien integrointi henkilökohtaisuuden lisäämiseksi
 • lyhyt video, jossa näytät mitä tarjoat tai sen millainen energia sinulla on
 • simppeli tapahtumakalenteri, josta voi hahmottaa toimintojesi laajuuden
 • hinnasto tai hintakategoriat, mistä selviää niiden sisältämät palvelut
 • ilmainen sisäänheittotuote, kuten e-kirja tai webinaari, jolla voit vakuuttaa asiakkaan osaamisestasi
 • palveluihisi tyytyväisten asiakkaiden kuvallisia lausuntoja
 • lisätiedon saaminen palveluistasi tai osaamisestasi tilaamalla uutiskirje
 • toimintasi sijainti ja toiminta-alue
 • helppo yhteydenotto, kuten kontaktilomake tai live chatti

Suunnittelemiani web – sivustoja

sensomi terapiapalvelut

Sensomi.fi

Sensomi Psykoterapiapalvelut tarjoaa keho-orientoitunutta traumaterapiaa eri ikäisille ja eri taustoista tuleville mukaan lukien viittomakieliset asiakkaat. Teija Jokivirta toivoi, että sivuista heijastuu sekä empaattisuus että rosoisuus ja että ne on paitsi informatiiviset myös luovat.

Verkkosivu Il Paradiso Integral - keskukselle Italiassa

Paradisointegrale.com

Paradiso Integrale on Italian kauniilla maaseudulla sijaitseva keskus, jossa voi majoittua ja osallistua kursseille. Sivusto keskittyy paikan monipuolisen tarjonnan esittelyyn, mukaan lukien terapiapalvelut.

ArtofHockey.fi

The Art of Hockey Online Exhibition on etnografisen tutkimuksen, designin, taiteen ja urheilun yhteistyöllä luotu näyttely, joka kertoo ammattimaisesta jääkiekon pelaamisesta. Näyttely siirrettiin nyt verkkoon ja sivuille tehtiin paljon uusia videoita.

Verkkosivu VOB e-kirjalle

Vob.fi

VOB (Videos on Book) on uudenlainen e-kirja alusta, mihin voi liittää videoita rikastuttamaan lukukokemusta. Tämä websivu on VOB kustantamon kauppa, jossa myydään trauma-aiheista kirjallisuutta sekä vobbina että painotuotteina.

Verkkosivut pienyrityksille

Sivujen tekninen toteutus on oltava ammattimainen. Kaikki perusasiat kunnossa.

Tärkein asia nykyään on se, että sivuasi on mukava käyttää eri kokoisilla laitteilla. Tätä kutsutaan responsiiviseksi suunnitteluksi. Yli 50% ihmisistä lukee verkkosivuja mobiililaitteilla.

Seuraavaksi tärkeintä lukijan kannalta on se, että sivusi on riittävän nopea latautumaan. Hidas sivu saa lukijan sulkemaan sen todella nopeasti. Sivustolla täytyy voida myös liikkua intuitiivisesti. Kaikki tärkeimmät asiat tulisi löytyä vain muutaman klikkauksen päästä kotisivusta.

Sivulla täytyy olla arvoa hakukoneiden silmissä eli sisältö laadukasta, originaalia, hakusanat hyvin määriteltyjä, sivukartta saatavilla ja sivu suojattu. Melkein oleellisinta on se, että tuotat monipuolista ja aikaa kestävää sisältöä sivuillesi; tekstisisältöjä, valokuvia, infografiikoita, esittely-ja koulutusvideoita, podcasteja, blogipostauksia, oppaita, testejä ja tutkimuksia. Hyviä sisältöjä jaetaan mielellään ja tämä kaikki lisää digitaalista jalanjälkeäsi verkossa.

Sinun on hyvä seurata verkkosivusi kävijämääriä Googlen seurantapalvelulla ja muokata sivuja tarpeen mukaan, jotta ne palvelisivat mahdollisimman hyvin asiakkaitasi ja sinua!

Videot moninkertaistavat viestin
– 3 esimerkkiä tekemistäni videoista
nettisivuille

Pelastakaa Lapsille tehty video vuorovaikutuksen tärkeydestä. Esiintyjinä improvisaatioteatteri Stella Polaris. Video on osa heidän verkkolehteä ja tarkoitettu visualisoimaan lehden artikkelia samasta aiheesta.
Pelastakaa Lapset -verkkolehti

Mai Niemi Design Houselle tekemäni esittelyvideo, mistä käy ilmi brandin visio ja Main inspiraatio käsintehtyjen ekologisten vaatteiden taustalla. Video tehtiin myynninedistämiseen USA:ssa.
Mai Niemi Design House

Eettisen pankkitoiminnan esittelyvideo Pankki 2.0 -ryhmälle. Tarkoitus kertoa kansantajuisesti Suomessa vielä uudesta eettisen pankin ideasta ja tehdä samalla tutkimusta pankin soveltuvuudesta Suomeen.

Miten voin olla avuksi? Aloitetaan suunnittelemaan sivujasi yhdessä!

Kerro, mitä ensisijaisesti tarvitset joko viestikentässä alla tai ruksittamalla palveluita listasta. Hinta määräytyy sen mukaan kuinka paljon aikaa haluat, että käytän yritysilmeesi suunnitteluun, sivujen hakukonenäkyvyyteen, sisällön suunnitteluun ym. tarpeelliseen, jotta sivusi palvelee tarkoitustaan.

Kustomoitu web-sivu (optimoitu mobiililaitteille)
Verkkotunnuksen ja sähköpostien rekisteröiminen
Logo
Brändin suunnittelu (värit, fontit, graafiset elementit)
Yhteyslomakkeet
Live Chat
Blogin perustaminen
Valokuvaus/valokuvien käsittely
Sisällön kirjoittaminen
Lyhyet videot
Infografiikat
PDF opas jaettavaksi
Mielenkiintoisten sisältöjen ideointi tarpeisiisi
Sosiaalisen median integrointi
Nettikaupan integrointi
Tapahtumakalenteri
SEO = Search Engine Optimization eli sivun hakukonenäkyvyys
Googlen yritystyökalujen käyttö
Googlen jäsenneltyjen tietojen palvelun käyttö paremman hakukonenäkyvyyden saamiseksi
Googlen seurantatyökalujen asentaminen
Sivun suojaaminen https-yhteydellä
Sivun latausnopeuden optimointi
Sivujen päivittäminen jatkossa
Printtigrafiikka (käyntikortit, kansiot, esitteet, roll-upit)
Power Point diat
Kirjan taitto (printti ja sähköinen kirja)
Jotain muuta vielä (lisää viestikenttään)


Olen Seija Virva Hirstiö.

Olen aina ollut maailmanmatkaaja. Uskon, että olen suunnittelijana parempi, koska mieleni on avoin uusille asioille ja pystyn ymmärtämään hyvinkin erilaisia ihmisiä ja heidän tarpeitaan. Uskon myös, että selkeä kommunikointi, kuunteleminen ja ystävällisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia hyvän lopputuloksen kannalta, koska digitaalisesta suunnittelusta neuvotteleminen voi tuntua vaikealta jo ennalta.

Opiskelin televisiotuotantoa New Yorkissa nuorena. Ensimmäinen tilaustyönä tehty dokumentti käsitteli lapsityövoimaa Thaimaassa. Sen jälkeen olen tehnyt vaihtelevasti lyhyitä dokkareita eri puolella maailmaa ja pääosin esittelyvideoita pienyrittäjille ja yhteisöille, kuten Pelastakaa Lapsille.

Olen myös tehnyt erilaisia projekteja, missä mediaa ja erityisesti videota, valokuvia ja tarinoiden kirjoittamista käytetään välineinä ihmisten voimaannuttamiseksi. Esimerkkinä traumatisoituneiden kanssa tehty kirja ja e-kirja videoilla.

Kun tulin äidiksi, jätin visuaalisen median ja kokeilin käsityöläisyyttä ja tein käsinkudottuja viittoja sekä kehitin metsäleirikonseptin erityislasten perheille. Päivitin myöhemmin itseni digitaaliseen aikaan opiskelemalla Medianomin tutkinnon sekä AV-alan perustutkinnon.

Otan mielelläni vastaan yhteistyöpyyntöjä ja tilauksia. Toivon, että otat yhteyttä ajoissa, jotta voin sovittaa sinut kalenteriini. Keksityn mielellään kunnolla jokaisen asiakkaaseeni, jotta saat varmasti koko rahan edestä palveluja ja lopputuloksen, mistä voit olla ylpeä!

Katso lisää referenssejä kaikesta työstä, mitä teen kuvan ja voimaannuttavien projektien parissa muilta sivuilta.

OTA YHTEYTTÄ:

Olen Seija Virva Hirstiö.

Olen aina ollut maailmanmatkaaja. Uskon, että olen suunnittelijana parempi, koska mieleni on avoin uusille asioille ja pystyn ymmärtämään hyvinkin erilaisia ihmisiä ja heidän tarpeitaan. Uskon myös, että selkeä kommunikointi, kuunteleminen ja ystävällisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia hyvän lopputuloksen kannalta, koska digitaalisesta suunnittelusta neuvotteleminen voi tuntua vaikealta jo ennalta.

Opiskelin televisiotuotantoa New Yorkissa nuorena. Ensimmäinen tilaustyönä tehty dokumentti käsitteli lapsityövoimaa Thaimaassa. Sen jälkeen olen tehnyt vaihtelevasti lyhyitä dokkareita eri puolella maailmaa  ja pääosin esittelyvideoita pienyrittäjille ja yhteisöille, kuten Pelastakaa Lapsille. Vahvuutenani on ns vaikeiden aiheiden käsittely ja niiden visualisoiminen erilaisin kerronnallisin keinoin.

Olen myös tehnyt erilaisia projekteja, missä mediaa ja erityisesti videota, valokuvia ja tarinoiden kirjoittamista käytetään välineinä ihmisten voimaannuttamiseksi. Esimerkkinä traumatisoituneiden kanssa tehty kirja ja e-kirja videoilla. Projekti jatkuu edelleen traumayhteisön kehittämisenä.

Kun tulin äidiksi, jätin visuaalisen median ja kokeilin käsityöläisyyttä ja tein käsinkudottuja viittoja sekä kehitin metsäleirikonseptin erityislasten perheille. Päivitin myöhemmin itseni digitaaliseen aikaan opiskelemalla Medianomin tutkinnon sekä AV-alan perustutkinnon.

Otan mielelläni vastaan yhteistyöpyyntöjä ja tilauksia. Toivon, että otat yhteyttä ajoissa, jotta voin sovittaa sinut kalenteriini. Keksityn mielellään kunnolla jokaisen asiakkaaseeni, jotta saat varmasti koko rahan edestä palveluja ja lopputuloksen, mistä voit olla ylpeä!

Katso lisää referenssejä kaikesta työstä, mitä teen kuvan ja voimaannuttavien projektien parissa muilta sivuilta.

OTA YHTEYTTÄ:

Miten voin olla avuksi? Aloitetaan suunnittelemaan sivujasi yhdessä!

Kerro, mitä ensisijaisesti tarvitset joko viestikentässä alla tai ruksittamalla palveluita listasta. Hinta määräytyy sen mukaan kuinka paljon aikaa haluat, että käytän yritysilmeesi suunnitteluun, sivujen hakukonenäkyvyyteen, sisällön suunnitteluun ym. tarpeelliseen, jotta sivusi palvelee tarkoitustaan.

Kustomoitu web-sivu (optimoitu mobiililaitteille)
Verkkotunnuksen ja sähköpostien rekisteröiminen
Logo
Brändin suunnittelu (värit, fontit, graafiset elementit)
Yhteyslomakkeet
Live Chat
Blogin perustaminen
Valokuvaus/valokuvien käsittely
Sisällön kirjoittaminen
Lyhyet videot
Infografiikat
PDF opas jaettavaksi
Mielenkiintoisten sisältöjen ideointi tarpeisiisi
Sosiaalisen median integrointi
Nettikaupan integrointi
Tapahtumakalenteri
SEO = Search Engine Optimization eli sivun hakukonenäkyvyys
Googlen yritystyökalujen käyttö
Googlen jäsenneltyjen tietojen palvelun käyttö paremman hakukonenäkyvyyden saamiseksi
Googlen seurantatyökalujen asentaminen
Sivun suojaaminen https-yhteydellä
Sivun latausnopeuden optimointi
Sivujen päivittäminen jatkossa
Printtigrafiikka (käyntikortit, kansiot, esitteet, roll-upit)
Power Point diat
Kirjan taitto (printti ja sähköinen kirja)
Jotain muuta vielä (lisää viestikenttään)